Burka Babes

Burka Babes This is a cartoon strip from a Dutch daily newspaper de Volkskrant

 • Title: Burka Babes
 • Author: Peter de Wit
 • ISBN: 9789061698838
 • Page: 198
 • Format: Hardcover
 • This is a cartoon strip from a Dutch daily newspaper, de Volkskrant.

  • Free Download [Spirituality Book] ✓ Burka Babes - by Peter de Wit ↠
   198 Peter de Wit
  • thumbnail Title: Free Download [Spirituality Book] ✓ Burka Babes - by Peter de Wit ↠
   Posted by:Peter de Wit
   Published :2019-09-14T04:22:17+00:00

  2 thoughts on “Burka Babes

  1. Op zijn veertiende besloot Peter de Wit striptekenaar te worden Samen met een vriend maakte hij een stripblad Wanneer ze weer een nummer van het blad af hadden, nam het duo de trein naar Amsterdam en legde exemplaren van het tijdschrift neer bij Athenaeum Nieuwscentrum en de stripwinkel Lambiek.Na de middelbare school studeerde Peter de Wit een korte periode Fins in Groningen Zijn tekenwerk verscheen al in stripbladen als Eppo en opvolger Sjosji Sigmunds carri re begon in het Belgische nieuwsblad Het Laatste Nieuws Na een paar maanden bleek men de strip te cynisch te vinden en stopte het nieuwsblad ermee Na veel jaren en veel geduld wilde de Volkskrant de strip wel plaatsen en vanaf januari 1994 staat Sigmund zes dagen per week in de Volkskrant, op zaterdag zelfs in kleur Over deze niet bepaald zachtzinnige psychiater verschenen inmiddels al meer dan dertig boeken.Andere bekende personages uit de Sigmund strip die de kleine therapeuter uit zijn eigen strip verdreven, zijn de Burka Babes Het gelijknamige boek verscheen in 2007 en is inmiddels verschenen in het Frans, Spaans, Engels, Tsjechisch en Italiaans.Samen met Hanco Kolk vormt De Wit al meer dan drie ntwintig jaar een creatief duo Voor de Nederlandse televisie maakten en presenteerden ze de Teleac cursus Striptekenen Ook als het duo Mannetje en Mannetje haalden ze sketch gewijs de Nederlandse televisieschermen Verder maken De Wit en Kolk de strip Gilles de Geus en startten ze in september 2000 hun nieuwe strip S1ngle, die in meer dan vijftien dagbladen te lezen is en die als spin off drie seizoenen als tv serie te zien was.Peter de Wit woont met zijn vrouw en kinderen in Amsterdam.

  2. I am a little conflicted about giving this book such a high rating, as I am not sure all of the cartoon strips are culturally sensitive. But they are funny and they don't seem mean-spirited. I am adding this to my collection of international comics with pleasure.

  3. Ik weet niet zo goed wat ik van dit boekje moet vinden. De 'grappen' komen niet goed over. Ik had verwacht dat het een beetje vergelijkbaar met S1ngle zou zijn, maar S1ngle en Burka Babes mogen eigenlijk niet eens langs elkaar staan. Jammer, had zeker wel leuk kunnen zijn!

  4. Contrairement à l'autre BD qu'il a fait, celui-ci est plus comme un compilation d'idées pour un BD et je ne l'ai pas trouvé aussi drôle que l'autre, où il y a une histoire qui se suive.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *